Selskabsmenuer

Nedenstående er blot forslag. Du er velkommen til at kontakte os med specifikke ønsker,
Aftenselskaber starter fra kl. 18.00 og til kl. 23.00. Efter kl. 23, betales en overpris på 850,- i timen + én times rengøring.

Forretter

Laksetatar

125,-

urter, balsamico, anissyltede æbler, rødløg og rugbrødschips

Rimet kammusling

125,-

med jordskokkepuré, asparges og ærteskud

Bagt torsk

135,-

med bisque, ristet fennikel og dildolie

Røget svinemørbrad

115,-

med syltede løg, friteret kartofler og urtemayo

Hovedretter 

Langtidstegt kalvefilet

225,-

med rosmarin og timian, stegte svampe, brøndkarse, kalvesky og pommes Anna

Helstegt oksemørbrad

265,-

med gulerodspuré, grillet kejserhatte vendt i persille og hvidløg samt små nye kartofler med porrestøv

Okseculotte

235,-

med rodfrugter, bagte tomater, rødvinssauce og timbale af kartoffel

Unghanebryst

220,-

med sprødt skind, edamamebønner, grillet forårsløg, kartoffelfondant og skysauce

Desserter

Chokolade trøffelkage

115,-

med hvid chokolade sne og passionssorbet

Hyldeblomst panna cotta

100,-

med bær og coulis

Fragilité roulade

115,-

med nougatcreme og vaniljeis i krokant