Selskabsmenuer

Nedenstående er blot forslag. Du er velkommen til at kontakte os med specifikke ønsker,

Efterår/Vinter 2018

Forretter

Røget laks

120,-

med skilt kærnemælk og dildolie, ærteskud og rugbrødschips

Kartoffel/porre suppe

98,-

med bacon crumble, jordskokkeflager og porreolie

Anderilette

125,-

med vaniljesyltede grønne tomater, granatæble og agurkebånd

Tarteletter

105,-

med skovsvampe og sprødstegt kyllingeskind

Laksetatar

120,-

med anissyltede æbler, rødløg, balsamicocreme

Græskarsuppe

110,-

med ristede nødder, frisk chili og æble, dampet hellefisk

Hovedretter 

Vildt

dagspris

med waldorffsalat, tyttebær, brunede kartofler, æble med gelè og vildt sauce

Nakkekam

220,-

med glaserede gulerødder, ristet savojkål med svampe, flødekartofler og jægersauce

Beef Wellington

265,-

med selleripurè, bagte tomater, timianbagte kartofler og mild pebersauce

Ølbraiseret svinekæber

215,-

med råstegt selleri, pure af gulerødder og pommes rosti

Sprængt oksespidsbryst

195,-

med peberrodssauce, honning og timianmarineret rødder og pommes duchesse

Bagt torsk

195,-

med citronsauce, sautè af spidskål, rosenkål og svampe, serveres med persillerystede kartofler

Desserter

Crème brûlée

115,-

med appelsinsorbet

Pandekageterrin

105,-

med vanilleis og nøddeknas

Chokolade trøffelkage

105,-

med bærkompot og krokant

Æbletrifli

105,-

med vaniljecreme og crumble

Chokolademousse

110,-

med granatæble og grand marnier marineret appelsiner

Pære marine

105,-

fyldt med nougat, pernodmarinerede druer, chokoladesovs og vanilleis

Forretter

Oksecarpaccio

95,-

med rucola, parmesan, pesto samt trøffelolie

Laksetatar

105,-

med nedkogt balsamico glace, anissyltede æbler og syltede rødløg

Skaldyrstallerken

135,-

Skaldyrstallerken med gratineret jomfruhummer, hvidløgsstegte gambas rejer & hvidvinsdampede blåmuslinger

Hovedretter 

Langtidsstegt kalveculotte

175,-

med rødvinssauce, sæsonens garniture samt kartofler der er afstemt efter sæson

Rosastegt oksefilet

195,-

med mild pebersauce, sæsonens garniture samt kartofler der er afstemt efter sæson

Braiseret kalvespidsbryst og kalve tournados

225,-

med kalvesky sauce, sæsonens garniture samt kartofler der er afstemt efter sæson

Desserter

Lakrids panna cotta

75,-

med jordbær is

Braiseret ananas

85,-

med brownie og vanilje is

Flamberet figner

95,-

med mandel og karamelfyld, vaniljecreme og karamel gitter