Bryllup på Jægerhytten

Herunder finder I vores bryllupspakker. Hvis I har andre ønsker, så kontakt os endelig.

Ved mindre bryllupper på 15-30 personer, afholdes middagen i Stuen, hvorefter kaffen serveres i Restauranten. Efter kaffen, er der dans og fest i Stuen.

Ved bryllup mellem 31-46 personer, afholdes middagen i Restauranten  hvorefter kaffen serveres i Stuen. Efter kaffen, er der dans og fest i Restauranten.

For bryllupper over 46 personer henviser vi til Restaurant Jægerhuset i Holte.

Bryllupspakke aften

975,- pr. person

Velkomstdrink
3 retters menu (se bryllupsmenuer)
Vinmenu
Kaffe/the og avec
Dans og bar med øl, vand og vin til kl. 02.00
Natmad

Tilvalg til pakken:

Spiritus i baren, 75,- pr. person
Petit Four til kaffen 38,- pr. stk
2. servering af hovedret 75,- pr. person
Appetizers til velkomst 85,- pr. person
Medbring selv bryllupskage 25,- pr. person

Efter kl. 02.00 er der overtidspris på 1500,- i timen + én times rengøring.
Drikkevarer afregnes efter forbrug efter kl. 02.00.

Chips og chokolade er man velkommen til at medbringe.
Bordopdækning, lys og huset blomster er med i prisen.

Bryllupspakke Heldags

1575,- pr. person

Vielse kl. 13.00 under træerne*
Reception til kl. 16.30 med fingermadder og bobler
-
Kl. 18.00
Velkomstdrink
3 retters menu (se bryllupsmenuer)
Vinmenu
Kaffe/the, avec og chokolade
Dans og bar med øl, vand og vin til kl. 02.00
Natmad

Tilvalg til pakken:

Spiritus i baren, 75,- pr. person
Petit Four til kaffen 38,- pr. stk
2. servering af hovedret 75,- pr. person
Opgradering til 4 retter, fra 75,- pr. person
Appetizers til velkomst 85,- pr. person
Medbring selv bryllupskage 25,- pr. person

Efter kl. 02.00 er der overtidspris på 1500,- i timen + én times rengøring.
Drikkevarer afregnes efter forbrug efter kl. 02.00.

Chips og chokolade er man velkommen til selv at medbringe.
Bordopdækning, lys og huset blomster er med i prisen.

 

*Vi er gerne behjælpelige med leje af stole og diverse til vielsen. Dette er ikke inkl. i prisen.

Forretter

Oksecarpaccio

med rucola, parmesan, pesto samt trøffelolie

Laksetatar

med nedkogt balsamico glace, anissyltede æbler og syltede rødløg

Skaldyrstallerken

med gratineret jomfruhummer, hvidløgsstegte gambas rejer og hvidvinsdampede blåmuslinger

Hovedretter

Langtidsstegt kalveculotte

med rødvinssauce, sæsonens garniture samt kartofler der er afstemt efter sæson

Rosastegt oksefilet

med mild pebersauce, sæsonens garniture samt kartofler der er afstemt efter sæson

Braiseret kalvespidsbryst og kalve tournedos

med kalvesky sauce, sæsonens garniture samt kartofler der er afstemt efter sæson

Desserter

Lakrids panna cotta

med jordbær is

Braiseret ananas

med brownie og vanilje is

Flamberet figner

med mandel, karamelfyld, vaniljecreme og karamel gitter

Natmad

Sæsonens suppe

Byg selv hotdogs

Frikadeller

med kartoffelsalat

Der tages forbehold for trykfejl, menu-, og prisændringer.