Bryllup på Jægerhytten

Herunder finder I vores bryllupspakker. Hvis I har andre ønsker, så kontakt os endelig.

Ved mindre bryllupper på 15-30 personer, afholdes middagen i Stuen, hvorefter kaffen serveres i Restauranten. Efter kaffen, er der dans og fest i Stuen.

Ved bryllup mellem 31-46 personer, afholdes middagen i Restauranten  hvorefter kaffen serveres i Stuen. Efter kaffen, er der dans og fest i Restauranten.

For bryllupper over 46 personer henviser vi til Restaurant Jægerhuset i Holte.

Bryllupspakke aften

975,- pr. person

Velkomstdrink
3 retters menu (se bryllupsmenuer)
Vinmenu
Kaffe/the og avec
Dans og bar med øl, vand og vin til kl. 02.00
Natmad

Tilvalg til pakken:

Spiritus i baren, 75,- pr. person
Petit Four til kaffen 38,- pr. stk
2. servering af hovedret 75,- pr. person
Appetizers til velkomst 85,- pr. person
Medbring selv bryllupskage 25,- pr. person

Efter kl. 02.00 er der overtidspris på 1500,- i timen + én times rengøring.
Drikkevarer afregnes efter forbrug efter kl. 02.00.

Chips og chokolade er man velkommen til at medbringe.
Bordopdækning, lys og huset blomster er med i prisen.

Bryllupspakke Heldags

1575,- pr. person

Vielse kl. 13.00 under træerne*
Reception til kl. 16.30 med fingermadder og bobler
-
Kl. 18.00
Velkomstdrink
3 retters menu (se bryllupsmenuer)
Vinmenu
Kaffe/the, avec og chokolade
Dans og bar med øl, vand og vin til kl. 02.00
Natmad

Tilvalg til pakken:

Spiritus i baren, 75,- pr. person
Petit Four til kaffen 38,- pr. stk
2. servering af hovedret 75,- pr. person
Opgradering til 4 retter, fra 75,- pr. person
Appetizers til velkomst 85,- pr. person
Medbring selv bryllupskage 25,- pr. person

Efter kl. 02.00 er der overtidspris på 1500,- i timen + én times rengøring.
Drikkevarer afregnes efter forbrug efter kl. 02.00.

Chips og chokolade er man velkommen til selv at medbringe.
Bordopdækning, lys og huset blomster er med i prisen.

 

*Vi er gerne behjælpelige med leje af stole og diverse til vielsen. Dette er ikke inkl. i prisen.

Forretter

Laksetatar

med urter, balsamico, anissyltede æbler, rødløg og rugbrødschips

Rimet kammusling

med jordskokkepuré, asparges og ærteskud

Bagt torsk

+15,-

med bisque, ristet fennikel og dildolie

Røget svinemørbrad

med syltede løg, friteret kartofler og urtemayo

Hovedretter

Langtidsstegt kalveculotte

med rosmarin og timian, stegte svampe, brøndkarse, kalvesky og pommes Anna

Helstegt oksemørbrad

+35,-

med gulerodspuré, grillet kejserhatte vendt i persille og hvidløg samt små nye kartofler med porrestøv

Okseculotte

med rodfrugter, bagte tomater, rødvinssauce og timbale af kartoffel

Unghanebryst

med sprødt skind, edamamebønner, grillet forårsløg, kartoffelfondant og skysauce

Desserter

Chokolade trøffelkage

med hvid chokolade sne og passionssorbet

Hyldeblomst panna cotta

med bær og coulis

Fragilite roulade

med nougatcreme og vaniljeis i krokant

Natmad

Sæsonens suppe

Byg selv hotdogs

Frikadeller

med kartoffelsalat

Der tages forbehold for trykfejl, menu-, og prisændringer.