Frokost selskab på Jægerhytten

Nedenstående er blot forslag. Du er velkommen til at kontakte os med specifikke ønsker.
Frokostselskaber tilbydes fra kl. 12, med slut senest kl. 16.30.

Frokost – Den tradtionelle

Første servering

Marineret tøndemodnet sild, rå løg og dild
Karrysild med æbler, kapers og løg
Jægerhusets hjemmerøget laks med røræg og purløg
Smørstegt rødspættefilet med hjemmerørt remoulade og citron
Grønlandske rejer (i lage) med kogte æg og mayonnaise

Anden servering

Lun leverpostej med bacon og champignon
Frikadeller med rødkål og agurkesalat
Mørbradbøf med svampecreme og surt
Tarteletter med høns og jordskokker
Små grøntsagstærter med urtecreme

Og til slut

Tre slags oste med kompot og kiks
Gammeldags frugtsalat med chokolade

Og naturligvis vores hjemmebagt lystbrød og rugbrød

325,- pr. person

(min. 20 personer)
Børn under 12 år: 195,-

Frokostbuffet – Den moderne

Første servering

Rørt røget torske tatar med nedkogt balsamico og honning
Jægerhusets hjemmerøget laks med urtecreme og rugbrødscrumble
Friteret rødspætte i sprød salat og ærtepesto
Bresaola med vesterhavsost, tomatsalsa og ristede solsikkekerner
Hjemmebagt brød

Anden servering

Bagt ung hane fyldt med citron og persille
Langtidsstegt kalvecuvette med rosmarin og hvidløg dertil rødvinssauce
Timian stegte kartofler med soltørret tomat
Sauté af årstidens grøntsager
Broccolisalat med tørret tranebær og ristede pinjekerner
Mormorsalat efter årstiden

Og til slut

Tre oste med kompot og hjemmebagt kiks
Gammeldags frugtsalat med chokolade
Tærte efter årstiden med tilbehør

385,- pr. person

(min. 20 personer)
Børn under 12 år: 195,-

Forretter

Laksetatar

125,-

urter, balsamico, anissyltede æbler, rødløg og rugbrødschips

Rimet kammusling

125,-

med jordskokkepuré, asparges og ærteskud

Bagt torsk

135,-

med bisque, ristet fennikel og dildolie

Røget svinemørbrad

115,-

med syltede løg, friteret kartofler og urtemayo

Hovedretter 

Langtidstegt kalvefilet

225,-

med rosmarin og timian, stegte svampe, brøndkarse, kalvesky og pommes Anna

Helstegt oksemørbrad

265,-

med gulerodspuré, grillet kejserhatte vendt i persille og hvidløg samt små nye kartofler med porrestøv

Okseculotte

235,-

med rodfrugter, bagte tomater, rødvinssauce og timbale af kartoffel

Unghanebryst

220,-

med sprødt skind, edamamebønner, grillet forårsløg, kartoffelfondant og skysauce

Desserter

Chokolade trøffelkage

115,-

med hvid chokolade sne og passionssorbet

Hyldeblomst panna cotta

100,-

med bær og coulis

Fragilité roulade

115,-

med nougatcreme og vaniljeis i krokant

Der tages forbehold for trykfejl, menu-, og prisændringer.