Menukort

Nedenstående menukort gælder fra 28. november-23. december.
Køkkenet har åbent onsdag-lørdag 12.00-20.30
Søndag 12.00-15.30
1. og 2. juledag tilbyder vi kun Julefrokostbuffet.

Marineret sild

72,-

med kapers, løg og dild

Karrysild

78,-

med æg, tomat og kapers

Kryddersild

82,-

med creme fraiche, kapers og rødløg

Stegte sild

85,-

med kartoffelsalat á rygeost

Smørstegt rødspættefilet

110,-

med remoulade og citron

Stjerneskud

145,-

på hvidt brød med dampet og friteret rødspætte, grønne asparges, rejer, rød- og hvid dressing, kaviar.

Røget laks

115,-

serveres med stuvet spinat i tarteletter

Dagens suppe

88,-

Hønsesalat

92,-

på ristede brød med bacon og stegte svampe

Ribbensteg

92,-

med brun sovs, rødkål og syltede agurker

Pariserbøf

135,-

serveres let stegt, med rå løg, kapers, pickles, rødbeder, peberrod og æggeblomme

Tatar af okse

128,-

med rå løg, kapers, pickles, peberrod og æggeblomme

Mørbradbøf

115,-

serveres med svampe a lá creme, bacon og syltede agurker

Lun leverpostej

88,-

med bacon og ristede svampe, rødbeder og surt

Jægerhyttens Juleanretning

250,-

Serveres over tre gange

Julesild med æble, kanel, løg, kapers og dild
Gravad laks med rævedressing
Smørstegt rødspættefilet med remoulade og citron

Lun leverpostej med rødbeder og surt
Hønsesalat med bacon og stegte svampe,
Ribbensteg med rødkål og brun sovs

Risalamande med kirsebærsauce

3 retters aftenmenu

295,-

Serveres fra kl. 17.00-20.30

Jordskokkesuppe med rodfrugtechips, toppet med grøn olie

Unghane med pommes anna, ærter francaise og mild dijonsauce

Kirsebær cheesecake med pebernøddebund

Julefrokostbuffet

350,-

Serveres fra kl. 12.00-15.30

Marinerede sild med løg og kapers
Karrysild med æg, løg og kapers
Kryddersild med creme fraiche
Stegt sild med bløde løg
Varmrøget laks med peberrodscreme og urter
Gravet laks med rævesauce
Æg og rejer med mayonaise
Friteret rødspætte med remoulade og citron

Høns i asparges med tarteletter
Glaseret skinke
Ribbensteg med rødkål og surt
Andesteg med rødkål
Lun leverpostej med champignon og bacon
Blodpølse med sirup og kanel
Æbleflæsk
Medisterpølse med stuvet grønlangkål

Ostebræt med knas og sødt
Chokoladetrøffelkage med frisk frugt
Ris a la mande, lun kirsebærsauce

Oste anretning

98,-

med tilbehør

"Gammel ost"

92,-

på rugbrød med fedt, sky, løg og mørk rom

Gammeldaws æblekage

75,-

med flødeskum

Dagens kage

55,-

Småkager

35,-

3 stk

Æbleskiver

55,-

med tilbehør

Gløgg

45,-

Gløgg og Æbleskiver

95,-